Mania Farmer
Bine ai venit!

ManiaFarmer este un forum creat pentru a ajuta iubitori de ferme cu ferma lor online,multumim,speram sa te inregistreazi,daca nu esti deja:)!

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj

[Pagina 1 din 1]

1 Modificari BAHAMARAMA!!! la data de Sam 11 Iun 2011 - 22:26

AdY

avatar
Co-Fondator
Co-Fondator
Aloha fermieri,

Astăzi dorim să vă comunicăm câteva importante modificări care vor apărea la Bahamarama. Insula va deveni în curând parte a Uniunii de Ferme şi vor avea loc unele schimbări:

· Adio, gologani tropicali:
Membrii Uniunii folosesc numai gologani – acest lucru elimină conversia monetară, iar produsele de la Bahamarama pot fi negociate mai bine pe piaţa mondială. Bine-nţeles că gologanii tropicali rămaşi vor fi schimbaţi.

· Aeroportul şi milele de zbor vor fi desfiinţate:

Deoarece insula poate fi deblocată prin Arborele Înţelepciunii, milele de zbor nu mai sunt necesare ca monedă complementară. Compostul special şi salutările zburătoare ale Suzanei rămân disponibile la Roata Norocului, Shop şi ca recompensă, iar orele de zbor acumulate vor fi luate în considerare atunci când cumpăraţi runa Bahamarama.


Şi acum vestea cea bună:

Uniunea de Ferme este, în cele din urmă, o soluţie împotriva buruienilor care cresc atât de repede pe Bahamarama! În viitor, iarba creşte cu aceeaşi viteză ca la ferma normală, facilitând astfel cultivarea de plante tropicale.Ultima editare efectuata de catre ady00ady in Sam 23 Iul 2011 - 21:52, editata de 1 ori

2 Re: Modificari BAHAMARAMA!!! la data de Mier 13 Iul 2011 - 16:16

AdY

avatar
Co-Fondator
Co-Fondator
Modificarile sunt online!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 
Parteneri Forum
Cine este conectat?