Mania Farmer
Bine ai venit!

ManiaFarmer este un forum creat pentru a ajuta iubitori de ferme cu ferma lor online,multumim,speram sa te inregistreazi,daca nu esti deja:)!

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj

[Pagina 1 din 1]

1 Tutorial nou și o altă interfață a jocului! la data de Mier 12 Oct 2011 - 0:27

Dj. Flo

avatar
Membru de Platina
Membru de Platina
Salutare fermieri !

Săptămâna aceasta vom lansa un nou tutorial pentru jucătorii noi în Farmerama, cel mai probabil în ziua de joi, 13.10.2011. Acest tutorial va face intrarea în joc a noilor fermieri mai simplă și mai distractivă - bufnița îndrumătoare îi va ghida în tainele jocului.

De asemenea, am îmbunătățit un pic interfața jocului, aceasta urmând a fi vizibilă de joi, de asemenea, împreună cu noul tutorial. Veți regăsi, bineînțeles, toate butoanele și balonașele cu care v-ați obișnuit, dar un pic mai îngrijite și cu un nou design.

Cu această ocazie, butonul de însămânțare rapidă va dispărea. Dar funcția de însămânțare rapidă, nu ! În cazul în care veți dori să cultivați, să spunem căpșuni, după însămânțarea primei parcele veți avea selectată această sămânță în continuare și pentru următoarea parcelă. Dacă veți dori să schimbați planta, nu aveți de făcut altceva decât să mergeți să o alegeți pe cea dorită și să treceți înapoi la treabă !

Distracție maximă cu noul tutorial și noua interfață vă urează ...

Echipa voastră Mania Farmer!

2 Albumul cu abțibilde la data de Vin 14 Oct 2011 - 14:29

Dj. Flo

avatar
Membru de Platina
Membru de Platina
Howdy Fermieri,

Să nu credeți că am uitat... referitor la albumul cu abțibilduri acesta a devenit din păcate oarecum nefolositor în ultima perioadă de timp de vreme ce nu au fost împărțite noi abțibilduri la ultimele eventuri. Astfel, el a fost deocmadată eliminat din joc urmând a reveni în viitor în combinație cu un sistem optimizat de mesaje ce trebuie conceput.

Salutări din partea,
Echipei voastre Mania Farmer

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 
Parteneri Forum
Cine este conectat?