Mania Farmer
Bine ai venit!

ManiaFarmer este un forum creat pentru a ajuta iubitori de ferme cu ferma lor online,multumim,speram sa te inregistreazi,daca nu esti deja:)!

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj

[Pagina 1 din 1]

1 Evenimente de weekend - 22/23 octombrie la data de Vin 21 Oct 2011 - 3:04

Dj. Flo

avatar
Membru de Platina
Membru de Platina
Salutare Fermieri,

Vrem să vă anunțăm că sâmbătă, 22 octombrie între orele 10 ora locală a serverului (o oră mai târziu în România) și până duminică, 23 octombrie la ora 11 ora locală a serverului (o oră mai târziu în România) va fi din nou timpul pentru prețuri speciale la superhrană. Datorită eventului actual Ziua Recoltei veți putea găsi ofertele într-un spațiu suplimentar de event existent în Oraș.

Ofertele de superhrană reprezintă prețuri speciale prin care vă puteți asigura rezerva voastră de superhrană.

Duminică, 23 octombrie vom organiza Happy Breeding Day (Baby Boom) - între orele 11, ora locală a serverului (o oră mai târziu în România) și până luni, 24 octombrie la ora 11, ora locală a serverului (o oră mai târziu în România).
Pe parcursul a 24 de ore de la lansarea acestui eveniment, poieniţele de procreare vor oferi, pe lânga animalul reprodus conform regulilor genetice din Farmerama, fie un animal reprodus aleatoriu, sau 2 animale normale, pentru fiecare ciclu de producţie.

Notă: Dacă începeți reproducerea înainte de ora 11 duminică, ora locală a serverului (o oră mai târziu în România) și "recoltați" ulterior, eventul baby boom va funcționa.

Dacă însă începeți reproducerea înainte de ora 11 luni, ora locală a serverului (o oră mai târziu în România) și "recoltați" ulterior nu va funcționa: recoltarea trebuie să fie realizată în intervalul a 24 de ore de la startul eventului.

Echipa voastră ManiaFarmer
2 Re: Evenimente de weekend - 22/23 octombrie la data de Dum 23 Oct 2011 - 18:42

Dj. Flo

avatar
Membru de Platina
Membru de Platina
S-a dat startul la Baby Boom.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 
Parteneri Forum
Cine este conectat?